Tant si marxes fora com si et quedes a casa, Dani Ramírez i Néstor Gómez ens treuen l'entrellat del temps per a la Setmana Santa i ens perfilen, una mica, com es presentarà Sant Jordi.
La Gemma Puig i l’Alberto Alcántara comenten la notícia astronòmica del dia: l'eclipsi total de Lluna que ha tenyit el satèl·lit de la Terra de color vermell. Ha estat el primer d’un cicle de 4 eclipsis totals que culminarà el 28 de setembre de 2015.
Com pot matar un llamp 50 vaques sense tocar-les? On cauen més llamps a Catalunya i al món? Eloi Cordomí i Néstor Gómez donen les respostes i ensenyen on es troba el rècord Guinness de llamps al món.
Avui, al videoblog del temps, Eloi Cordomí i Alberto Alcántara presenten l'Iñaki, l'estudiant en pràctiques de la secció de meteorologia, i recorden el mestre Antoni Castejón amb un vídeo de l'especial informatiu sobre la gran nevada de 1986.

02/04/2014 // Arriben noves pluges

S'acosta un nou canvi de temps. Eloi Cordomí i Néstor Gómez ens ensenyen els indicis del canvi de temps en el cel i els mapes que ens ho confirmen.
Si amb Dani Ramírez vàrem veure els secrets del nou plató vitual dels telenotícies, com és la méteo dins el programa "Els Matins"? És virtual o real? Gemma Puig i Néstor Gómez, els meteoròlegs més matiners, ens ho ensenyen.

18/03/2014 // Arriba la primavera

Avui mirem el cel amb Dani Ramírez i Néstor Gómez cercant indicis de l'arribada de la primavera. Us proposarem entrar en un projecte d'observació i acabarem amb una pinzellada de com es pot comportar la nova estació. La primavera durarà 92 dies, des del 20 de març al 21 de juny.
El cap de setmana es presenta molt primaveral, amb un cel ben blau, net de núvols degut a la influència de les altes pressions. Però l'anticicló també portarà un factor incòmode: el vent. El Jofre Janué i l'Alberto Alcántara expliquen la situació prevista.
A pocs dies d'acabar l'hivern, el gel marí de l'àrtic arriba a la seva màxima extensió. Gemma Puig i Néstor Gómez ens mostren l'estat de salut del gel del pol Nord en comparació amb els darrers anys i dècades. Dins el vídeo trobareu l'enllaç de la informació.

25/02/2014 // On és Francesc Mauri?

Durant les últims setmanes hem rebut a la secció de Méteo correus electrònics i trucades de telèfon amb una pregunta "On és Francesc Mauri?". Avui us revelarem on és, el que té entre mans i quan tornarà al Telenotícies Migdia.

Publicitat

publicitat

publicitat